Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Matematikk R2

Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Les mer

1195,-
Sendes innen 1 virkedag
Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Her kan de arbeide med flere grunnleggende oppgaver og mer utdypende oppgaver. Bruk av digitale verktøy forklares løpende. Bakerst i boka fins en oversikt over de viktigste GeoGebra-kommandoene for R2-kurset.

Hvert kapittel avsluttes med en todelt kapitteltest og et sammendrag som oppsummerer kapitlet. Til slutt i bøkene finner du et todelt eksamenstreningskapittel med blandede oppgaver. På omslagsklaffene står viktige definisjoner, setninger og formler.

Til læreboka hører en gratis digital elevressurs. Ressursen omfatter interaktive oppgaver, innlæringsressurser, verktøyopplæring og løsninger til alle oppgavene fra boka.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
500
ISBN
9788203401282
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
26 x 20 cm

Kunders vurdering

S
Sigri – 18.08.2009

– Jeg likte veldig godt hvordan denne boken har blitt bygd opp som alt-i-ett bok. Redselen for at alt skulle bli uoversiktelig var der, men det syntes jeg ikke det ble. Det er veldig gode eksempler i boken, som jeg syntes var veldig forklarende, da det ikke bare var satt opp et enkelt eksempel, men trinnvis med forklaringer av hva en skulle gjøre. Det eneste negative er at jeg kanskje syntes at det kunne ha vært noen flere innøvingsoppgaver mens man leser, da matte består av mye regning, og det er greit å få sjekket ordentlig om man har forstått ting. Jeg savner da mest oppgaver som er relevante for det man har lest, men ikke direkte, sånn at man bare kopierer et eksempel og setter inn nye ting.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matematikk R2:

Radius

Jan Erik Gulbrandsen
Innbundet 
289,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Logg inn

Handlekurv