Matematikk S2 - Odd Heir

Matematikk S2

; Ørnulf Borgan ; John Engeseth ; Hermod Haug ; Håvard Moe ; Eirek Engmark (Illustratør)

Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Les mer
Vår pris
1195,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 1195,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Her kan de arbeide med flere grunnleggende oppgaver og mer utdypende oppgaver. Bruk av digitale verktøy forklares løpende. Bakerst i boka fins en oversikt over de viktigste GeoGebra-kommandoene for S2-kurset.

Hvert kapittel avsluttes med en todelt kapitteltest og et sammendrag som oppsummerer kapitlet. Til slutt i bøkene finner du et todelt eksamenstreningskapittel med blandede oppgaver. På omslagsklaffene står viktige definisjoner, setninger og formler.

Til læreboka hører en gratis digital elevressurs. Ressursen omfatter interaktive oppgaver, innlæringsressurser, verktøyopplæring og løsninger til alle oppgavene fra boka.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 417
ISBN: 9788203401268
Utgave: 2. utg.
Format: 26 x 19 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger