Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Matematikk S2

Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Les mer

1195,-
Sendes innen 1 virkedag
Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Her kan de arbeide med flere grunnleggende oppgaver og mer utdypende oppgaver. Bruk av digitale verktøy forklares løpende. Bakerst i boka fins en oversikt over de viktigste GeoGebra-kommandoene for S2-kurset.

Hvert kapittel avsluttes med en todelt kapitteltest og et sammendrag som oppsummerer kapitlet. Til slutt i bøkene finner du et todelt eksamenstreningskapittel med blandede oppgaver. På omslagsklaffene står viktige definisjoner, setninger og formler.

Til læreboka hører en gratis digital elevressurs. Ressursen omfatter interaktive oppgaver, innlæringsressurser, verktøyopplæring og løsninger til alle oppgavene fra boka.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
417
ISBN
9788203401275
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
26 x 19 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matematikk S2:

Radius

Jan Erik Gulbrandsen
Innbundet 
289,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv