Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Maximum 9

matematikk for ungdomstrinnet

Maximum legger til rette for praktisk, utforskende og problemløsende matematikk. Læreverket gir elevene mulighet til å undre seg, være kreative og oppdage matematikken sammen. Dette vil motivere elevene og hjelpe dem til å oppleve mestring. Les mer

749,-
Sendes innen 1 virkedag
Maximum legger til rette for praktisk, utforskende og problemløsende matematikk. Læreverket gir elevene mulighet til å undre seg, være kreative og oppdage matematikken sammen. Dette vil motivere elevene og hjelpe dem til å oppleve mestring.

Maximum inneholder varierte aktiviteter, med utforskende, rike og åpne oppgaver. Slik kan elevene gå i dybden og se sammenhenger mellom fagområder og temaer. Elevene møter en variert matematikkopplæring som legger vekt på relasjonell forståelse og lar dem arbeide med faget innenfor læringsfellesskapet.

Matematikk er et viktig fag for å videreutvikle elevenes kritiske tenking, slik at de kan ta egne valg i livet og forstå omverdenen. Da må elevene kunne vurdere egne og andres resonnementer og forslag til løsninger på problemer. Maximum legger til rette for aktivt deltakende elever som stiller spørsmål, reflekterer over egen læring og utvikler et mangfold av strategier. Elevene får mulighet til å diskutere, argumentere, resonnere og lytte til andres resonnementer og argumenter. Da kan de sette ord på og forstå sin egen læringsprosess og øke forståelsen og bevisstheten om hva de kan, og hva de ennå ikke har lært. Læreverket legger til rette for at lærerne får mulighet til å bruke ulike vurderingsmåter og vurderingssituasjoner underveis i opplæringen.

Maximum 2. utgave tilbyr vi i en heldigital utgave, eller en kombinasjon mellom analogt og digitalt.

Bla i utdrag av Maximum 9, 2. utgave her

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
297
ISBN
9788205533837
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Maximum 9, 2. utg.
Format
27 x 21 cm
Serie
Maximum

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Maximum 9:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv