Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sinus 1P

lærebok matematikk vg1 studieforberedende

Nye Sinus 1P (2024) er bygd opp som Sinus-bøkene for programfagene og har den samme gode strukturen som andre Sinus LK20-bøker. På slutten av hvert kapittel er det et oppgavesett som er egnet til repetisjon. Les mer

949,-
Innbundet
Ventes til lager 01.08.2024
Nye Sinus 1P (2024) er bygd opp som Sinus-bøkene for programfagene og har den samme gode strukturen som andre Sinus LK20-bøker. På slutten av hvert kapittel er det et oppgavesett som er egnet til repetisjon. Boka inneholder helt nye utforsk-opplegg og er godt tilpasset eksamen.

I de helt nye utforsk-oppleggene der elevene selv finner ut av praktiske problemer. Elevene blir ledet stegvis fram til kunnskap som er sentral i faget 1P. Det er fullt mulig å lese boka uten å gjøre alle utforskoppleggene. I Sinus 1P bruker vi digitale hjelpemidler som er tilpasset mer praktiske oppgaver. I utregninger gir vi støtte både til elever som bruker kalkulator og til dem som bruker CAS. Noen ganger viser vi i tillegg hvordan vi kan gjøre utregninger med Python slik at programmering kan bli en naturlig del av faget. For mer sammensatte problemer kan elevene ofte velge mellom å bruke Python eller regneark. På slutten av hvert kapittel finnes en prosjektoppgave. Mange lærere bruker disse oppgavene i vurderingsarbeidet.

Oppgavedelen til Sinus 1P er tredelt. Den første delen heter Øv mer. Her er oppgavene ordnet etter delkapitlene i teoridelen, og elevene får øvd inn den grunnleggende matematikken. Den andre delen heter Blandede oppgaver. Her er det mer sammensatte oppgaver som ofte anvender fagstoffet på nye måter. Her finner vi også tidligere gitte eksamensoppgaver. Den tredje delen heter Åpne oppgaver. Her er det mer åpne og utforskende oppgaver som er mer sammensatte enn Blandede oppgaver. Oppgavedelen er godt tilpasset eksamen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788202845216
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Sinus 1P (2024)
Format
24 x 17 cm
Serie
Sinus

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sinus 1P:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv