Sinus 1P-Y

matematikk : HS, RM, SR : yrkesfag VG1

; Egil Reidar Osnes ; Birte Vestergaard ; Robin Bjørnetun Jacobsen ; Terje Andreas Pedersen ; Tore Oldervoll ; Otto Svorstøl ; Per Ragnar Møkleby (Illustratør) ; Terje Sundby (Illustratør)

Sinus 1P-Y består av fire ulike lærebøker til matematikk vg1 for yrkesfaglige utdanningsprogrammer i videregående skole. Sinus 1P-Y HS, RM, SR (2020) er en lærebok i matematikk for yrkesfag som dekker utdanningsprogrammene for helse-og oppvekstfag, restaurant- og matfag, salg, service og reiseliv. Les mer
Vår pris
650,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 650,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Sinus 1P-Y består av fire ulike lærebøker til matematikk vg1 for yrkesfaglige utdanningsprogrammer i videregående skole. Sinus 1P-Y HS, RM, SR (2020) er en lærebok i matematikk for yrkesfag som dekker utdanningsprogrammene for helse-og oppvekstfag, restaurant- og matfag, salg, service og reiseliv. Læreboka dekker læreplanen til fagfornyelsen (LK20).

Det å undersøke og utforske matematikk er viktig for å bli glad i matematikkfaget. I Sinus 1P-Y HS, RM, SR (2020) finner du gjenkjennelig stoff fra tidligere utgaver av boka, men også nytt innhold som bidrar til utforskerglede og dybdelæring. Sinus 1P-Y gir læreren valgfrihet til å gå gjennom stoffet på ulike måter. Vanskelighetsgraden til oppgavene er variert og gjør det enkelt å tilpasse undervisningen.


De ulike Sinus 1P-Y lærebøkene inneholder mange oppgaver som er spesifikke for hvert av de yrkesfaglige praksisområdene.


Gratis elevnettsted sinus.cdu.no

Fakta

Bla i boka