Sinus matematikk 1P-Y

lærebok i matematikk for vg1 : yrkesfaglige programmer

; Odd Orskaug ; Audhild Vaaje ; Otto Svorstøl ; Sigbjørn Hals ; Per Ragnar Møkleby (Illustratør) ; Terje Sundby (Illustratør)

Alt-i-ett-bok for yrkesfagelever som følger 1P-Y-kurset. I 2017-utgaven er en videreutvikling av Sinus 1P-Y fra 2014 og er tilpasset den reviderte læreplanen fra 2013. Boka er en fellesbok for elever på alle de yrkesfaglige programmene. Les mer
Vår pris
695,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 695,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Alt-i-ett-bok for yrkesfagelever som følger 1P-Y-kurset. I 2017-utgaven er en videreutvikling av Sinus 1P-Y fra 2014 og er tilpasset den reviderte læreplanen fra 2013. Boka er en fellesbok for elever på alle de yrkesfaglige programmene.


Denne boka er bedre tilpasset elevgruppene på yrkesfag og fokuserer på praktisk, enkel regning. Antallet formler er redusert og erstattet av intuitive metoder og av trekanter der elevene kan finnene formler og sammenhenger selv.


Oppgavene i økonomi løses som før ved hjelp av ferdige regneark fra Sinus fagnettsted. På dette nettstedet finner også oppskrifter på hvordan eleven selv kan lage noen av disse regnearkene. Nettstedet inneholder mange nye applikasjoner som hjelper eleven i innlæringen.


Oppgavedelen er tredelt. Del 1 heter «Øv mer» og er oppgaver ordnet etter delkapitlene i teoridelen. Del 2 inneholder oppgaver som skal løses uten hjelpemiddel. I del 3 kan elevene bruke digitale hjelpemiddel.


Komponenter

Lærebok med teoridel foran og oppgavedel bak

Basis med enkel teori og utfyllingsoppgaver (engangsbok)

Pluss med trinnvis digital læring (omvendt undervisning), lisens

Elevnettsted, åpent og gratis

Lærernettstedet Omkring Sinus, lisens

Brettbok-utgaver, lisens


sinus.cdu.no

Fakta

Bla i boka