Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sinus R1

matematikk : studiespesialiserende programfag vg2

Sinus R1 (2021) er en lærebok med teori og oppgaver som dekker hele læreplanen til fagfornyelsen i matematikk R1. Sinus R1 (2021) er et utforskende, grundig og relevant læreverk.

Les mer

1119,-
Sendes innen 3 virkedager

Sinus R1 (2021) er en lærebok med teori og oppgaver som dekker hele læreplanen til fagfornyelsen i matematikk R1. Sinus R1 (2021) er et utforskende, grundig og relevant læreverk.

Læreboka varierer mellom utforskende undervisningsopplegg og teoristoff med eksempler og oppgaver. Dessuten er det prosjektoppgaver der elevene blant annet får anvende matematikken i relevante naturvitenskaplige situasjoner. Hvert kapittel avsluttes med en test som er tilpasset eksamensformen i faget. Sinus R1 legger til rette for valgfrihet og varierte elevaktiviteter og mulighet til å vurdere elevene på ulike måter. Interessante diskusjonsoppgaver og oppgaver med ulik vanskelighetsgrad innbyr til inspirerende læring og tilpasset undervisning. I de utforskende undervisningsoppleggene skal elevene selv oppdage og komme fram til sentrale sammenhenger i matematikkfaget. De får grundige forklaringer i bruk av digitale hjelpemidler når det er hensiktsmessig. Programmering inngår som en integrert del av opplæringen, og bidrar til å styrke elevenes forståelse av matematikken ved at de lærer seg å abstrahere sammenhenger og generalisere lovmessigheter i faget.


Til Sinus R1 (2021) er det supplerende digitale ressurser for lærere og elever.
Sinus R1 Elev- og lærernettsted inneholder interaktive oppgaver, løsningsforslag og animasjoner. Som lærer finner man dessuten forslag til halvårsplaner, årsplaner og tilgang til alle Sinus lærebøker som Tavlebok (digital versjon av læreboka). Tilgang til lærerstoffet krever lisens til Sinus Lærernettsted. Elevinnholdet er åpent for både elever og lærere.
https://sinus.cappelendamm.no/


coSinus Digital er et heldigitalt alternativ som er strukturert etter læreboken Sinus R1 (2021). Her finner vi digitalt tilpasset teori, videoundervisning og en smart oppgaveløsningsmodul med tilpassede tilbakemeldinger. Les mer om coSinus her.


Sinus R1 (2021) finnes også som digital lærebok.


Forfatterne er Oldervoll, Svorstøl, Gustafsson og Jacobsen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
468
ISBN
9788202696153
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Sinus R1 Unibok
Format
25 x 18 cm
Serie
Sinus

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sinus R1:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Berlin

Helge Jordheim
Innbundet 
454,- 499,-
 

Verden

Simon Sebag Montefiore
Innbundet 
454,- 499,-
 

Verden

Simon Sebag Montefiore
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv