Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sinus R1

matematikk : studiespesialiserende programfag vg2

Sinus R1 (2021) er en lærebok med teori og oppgaver som dekker hele læreplanen til fagfornyelsen i matematikk R1. Sinus R1 (2021) er et utforskende, grundig og relevant læreverk.

Læreboka varierer mellom utforskende undervisningsopplegg og teoristoff med eksempler og oppgaver. Les mer

1059,-
Sendes innen 3 virkedager
Sinus R1 (2021) er en lærebok med teori og oppgaver som dekker hele læreplanen til fagfornyelsen i matematikk R1. Sinus R1 (2021) er et utforskende, grundig og relevant læreverk.

Læreboka varierer mellom utforskende undervisningsopplegg og teoristoff med eksempler og oppgaver. Dessuten er det prosjektoppgaver der elevene blant annet får anvende matematikken i relevante naturvitenskaplige situasjoner. Hvert kapittel avsluttes med en test som er tilpasset eksamensformen i faget. Sinus R1 legger til rette for valgfrihet og varierte elevaktiviteter og mulighet til å vurdere elevene på ulike måter. Interessante diskusjonsoppgaver og oppgaver med ulik vanskelighetsgrad innbyr til inspirerende læring og tilpasset undervisning. I de utforskende undervisningsoppleggene skal elevene selv oppdage og komme fram til sentrale sammenhenger i matematikkfaget. De får grundige forklaringer i bruk av digitale hjelpemidler når det er hensiktsmessig. Programmering inngår som en integrert del av opplæringen, og bidrar til å styrke elevenes forståelse av matematikken ved at de lærer seg å abstrahere sammenhenger og generalisere lovmessigheter i faget.

Til Sinus R1 (2021) er det supplerende digitale ressurser for lærere og elever.

Sinus R1 Elev- og lærernettsted inneholder interaktive oppgaver, løsningsforslag og animasjoner. Som lærer finner man dessuten forslag til halvårsplaner, årsplaner og tilgang til alle Sinus lærebøker som Tavlebok (digital versjon av læreboka). Tilgang til lærerstoffet krever lisens til Sinus Lærernettsted. Elevinnholdet er åpent for både elever og lærere.

https://sinus.cappelendamm.no/

coSinus Digital er et heldigitalt alternativ som er strukturert etter læreboken Sinus R1 (2021). Her finner vi digitalt tilpasset teori, videoundervisning og en smart oppgaveløsningsmodul med tilpassede tilbakemeldinger. Les mer om coSinus her.

Sinus R1 (2021) finnes også som digital lærebok.

Forfatterne er Oldervoll, Svorstøl, Gustafsson og Jacobsen.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
468
ISBN
9788202696153
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
25 x 18 cm
Serie
Sinus

Bla i boka

Kunders vurdering

m
mikki – 20.05.2012

– Denne boken er vanvittig god. Den forklarer reglene for deg først i delkapittelene, og gir eksempler før du kan gå løs på oppgavene. Oppgavene fungerer som en trening i stoffet, og etter det kan du gå på vanskeligere oppgaver i coSinus boka. På slutten beviser de reglene de innledet med. På grunn av denne læremetoden fungerer den fantastisk bra dersom du har selvstudie i matematikk, siden reglene er forklart på en så god måte. Likevel må jeg gi trekk for at denne verjsonen ikke dekker hele pensum - jeg tenker på sirkellikningen. Dette delkapittelet ble lagd i høst, og kan nedlastes på nettsiden. I tillegg er ikke polynomdivisjon forklart veldig godt heller.

e
elev – 12.04.2009

– Grundig bok! Hvert kapittel har en teori, rammer som oppsummerer det viktigste, grundige eksempler, øvingsoppgaver og sammendrag. Likevel tror jeg det er lurt å ha oppgaveboka i tillegg, oppgavene i grunnboken er for det meste enkle og gir ikke etter min mening de utfordringene som man kanskje lærer mest av, men det avhenger jo selvfølgelig av personen. Savner også utfordringer i teorien, hadde vært fint dersom teorien hadde stilt mer spørsmål til eleven, oppmuntret leseren til å reflektere mer ...

N
Nala – 17.07.2007

– Dette er en lærebok for matematikkurset R1. Boka er delt inn i ni delkapitler og har gode eksempler med tilhørende oppgaver underveis. Framgangsmåter for elever som bruker Casio og Texas-kalkulatorer er også med, - dette kan virke rotete og forstyrrende for elever som bruker andre hjelpemidler. Viktige og nye regler er markert med gul ramme og er derfor enkle å finne fram til senere. Etter hvert kapittel er det også et sammendrag av alle nye regler. Savner repetisjonsoppgaver slik at elevene kan se hva de har lært eller ikke lært etter hvert kapittel, boka bør derfor suppleres med oppgavesamling. Ellers en ryddig, oversiktlig og god lærebok =)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sinus R1:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kjemi 1

Andreas Drolsum Haraldsrud
Paperback 
1129,-
 

Logg inn

Handlekurv