Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tall og tanke aktivitetsbok

utforsking og argumentasjon

Tall og tanke aktivitetsbok gir lærere og lærerstudenter inspirasjon til å legge til rette for et utforskende matematikkfag på 1.-7. trinn.
Tall og tanke aktivitetsbok gir lærere og lærerstudenter inspirasjon til å legge til rette for et utforskende matematikkfag på 1. Les mer

549,-
Spiral
Sendes innen 1 virkedag
Tall og tanke aktivitetsbok gir lærere og lærerstudenter inspirasjon til å legge til rette for et utforskende matematikkfag på 1.-7. trinn.
Tall og tanke aktivitetsbok gir lærere og lærerstudenter inspirasjon til å legge til rette for et utforskende matematikkfag på 1.-7. trinn. I et utforskende matematikkfag utvikler elevene sin matematiske forståelse gjennom å resonnere, argumentere og velge egnede representasjonsformer. Boka inneholder mange aktiviteter som egner seg godt for å jobbe med selv og så prøve ut i klasserommet. Aktivitetene er basert på internasjonal forskning og praktiske erfaringer fra norske klasserom, og lærernes valg og elevenes resonnementer er sentrale.

Boka er skrevet for lærere som tar videre- og etterutdanning, lærerstudenter og lærere som på egen hånd vil få nye ideer og drøfte didaktiske og faglige problemer med sine kolleger.

Boka er knyttet til Tall og tanke 1 - Matematikkundervisning på 1. til 4. trinn og Tall og tanke 2 - Matematikkundervisning på 5. til 7. trinn.

Se innholdsfortegnelse og oppgaveeksempler her:

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Spiral
Språk
Norsk Bokmål
Sider
353
ISBN
9788205530928
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
31 x 24 cm
Serie
Tall og tanke

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tall og tanke aktivitetsbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sorg

Anna Fiske
Innbundet 
299,-
 

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
254,- 279,-

Bios 1

Marianne Sletbakk
Paperback 
1079,-

Yoga

Ulrica Norberg
Paperback 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv