Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Volum 6A

Lærerveiledning

Elevboka og lærerveiledningen er nært knyttet sammen og danner en komplett enhet i læreverket Volum.

Lærerveiledningen har som hovedmål å gi faglig og didaktisk støtte til læreren i arbeidet med å nå elevenes kompetansemål. Les mer

179,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Elevboka og lærerveiledningen er nært knyttet sammen og danner en komplett enhet i læreverket Volum.

Lærerveiledningen har som hovedmål å gi faglig og didaktisk støtte til læreren i arbeidet med å nå elevenes kompetansemål. Lærerveiledningen kan brukes i forarbeidet til hver time og er ei nyttig håndbok å ha med seg i timen.

Lærerveiledningen gir hjelp til strukturering og gjennomføring av timen.For hver økt i elevboka har lærerveiledningen
? faksimile som viser til elevboka
? forslag til plan og gjennomføring av timen
? kommentarer til oppgaver og aktiviteter, samt forslag til veiledning av elevene

Plan for timen
? Læringsmål sammenfatter lærestoff et som elevene skal øve på.
? Oppstart introduserer dagens emne med definisjon av begreper og utredning av aktuell teori. Her kan læreren finne forslag til spørsmål og drøfting knyttet til forståelse av og framgangsmåten i oppgavene.
? Arbeid med oppgavene inneholder forslag til organisering av arbeidet, utdyping av matematisk innhold og didaktiske vinklinger.
? Avslutning gir forslag til gjennomgang av sentrale oppgaver som oppsummerer øktens læringsmål. Her er det rom for spørsmål fra elevene og drøfting av spesielle utfordringer og misoppfatninger.

Kommentarer til oppgavene og hvordan veilede elevene
God veiledning forutsetter matematisk kunnskap og kjennskap til egnede didaktiske metoder. Et overordnet prinsipp er at læreren skal veilede og ikke forelese. Det er derfor svært viktig at de faglige og didaktiske kommentarene til oppgavene brukes til å stille ledende spørsmål til elevene. Den matematiske samtalen skal bidra til undring og analytisk tenkning hos elevene. Dette krever tid, tålmodighet og arbeidsro.

Kommentarene til aktivitetssidene i elevboka gir utfyllende forklaring til hvordan spill og aktiviteter kan gjennomføres. Det gis praktiske tips, forslag til variasjon og alternativ gjennomføring der det er aktuelt.

Noe av hemmeligheten til læring ligger kanskje i glede og mestring? Grunntanken i verket bygger på å skape et trygt læringsfellesskap der elevene motiveres til å ha tro på utvikling av egne evner. Lærerens innsats er avgjørende for å støtte og inspirere den enkelte elev i sitt arbeid med å utforske, prøve og feile, og drøfte tanker og ideer med medelever.

God veiledning!

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
135
ISBN
9788211041180
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
30 x 21 cm
Serie
Volum

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Volum 6A:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv