Min side Kundeservice Vår historie Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Grunnboka har beskrivelser av redskap og teknikker du bruker på kjøkkenet og tekster og oppskrifter som gjør elevene kjent med egen og andres kultur. Sansene er viktige i både matlaging og ved kvalitetsvurdering av mat og drikke, og dette temaet har fått et eget kapittel.

Les mer
599,-
Sendes innen 3 virkedager

Grunnboka har beskrivelser av redskap og teknikker du bruker på kjøkkenet og tekster og oppskrifter som gjør elevene kjent med egen og andres kultur. Sansene er viktige i både matlaging og ved kvalitetsvurdering av mat og drikke, og dette temaet har fått et eget kapittel. Ett kapittel er viet matsikkerhet og bærekraftig matproduksjon, og det er også et kapittel hvor elevene lærer å være kritiske til kostholdsinformasjon fra influensere og andre kilder. Hver matgruppe i kostsirkelen har hvert sitt kapittel, med informasjon om råvarer som inngår i matvaregruppen, kostråd tilknyttet matvaregruppen og hvordan vi best tar vare på ulike matvarer og bruker dem i restemat.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Nynorsk
Sider
309
ISBN
9788202684075
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm
Format
27 x 22 cm
Serie
Mat og helse fra Cappelen Damm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat og helse 8-10 frå Cappelen Damm:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv