Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Element 8

Grunnbok : naturfag for ungdomstrinnet

Element legger til rette for at elevene skal være utforskende og aktive, få naturfaglig kunnskap og bruke naturfaglige arbeidsmetoder.

Gjennom konkrete eksempler, åpne spørsmål og et elevvennlig språk, gir læreverket en grundig gjennomgang av sentrale naturfaglige tema. Les mer

729,-
Sendes innen 1 virkedag
Element legger til rette for at elevene skal være utforskende og aktive, få naturfaglig kunnskap og bruke naturfaglige arbeidsmetoder.

Gjennom konkrete eksempler, åpne spørsmål og et elevvennlig språk, gir læreverket en grundig gjennomgang av sentrale naturfaglige tema.

Ved å belyse ulike emner fra nye synsvinkler og anvende den grunnleggende kunnskapen til å behandle nye problemstillinger, legger Element opp til at elevene gjennom ungdomstrinnet får en dypere forståelse for faget. For å gi elevene kunnskap om naturvitenskapelige praksiser og tenkemåter, innledes hvert trinn med et kapittel med fokus på nettopp dette. I disse kapitlene vil Element sette fokus på naturvitenskapelige arbeidsmetoder, kildekritikk og tverrfaglige problemstillinger.

Eksempler på viktig teknologi integreres med fagstoffet i alle tema der det er aktuelt for å vise anvendelsen av naturfaglig kunnskap i praksis. Læreverket har mange gode forslag til forsøk og aktiviteter, og lar dermed elevene oppleve at naturfag er et praktisk og spennende fag.

Element 8 Grunnbok inneholder:


Naturfag - vitenskap i praksis
Stoffer - alt som er rundt oss
Energi - det som får alt til å skje
Jorda - planeten vår
Evolusjon - livet utvikler seg
Økologi - samspillet i naturen

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
247
ISBN
9788205516151
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Element 8
Format
27 x 22 cm
Serie
Element

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Element 8:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Koieboka
199,-

Koieboka

Thor Gotaas
Innbundet 
199,- 449,-
 

Gulosten

Kristian Krohg-Sørensen
Paperback 
280,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv