Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Engasjerende naturfag

elevaktive og lærerstyrte arbeidsmåter

Ny utgave av Engasjerende naturfag (LK20) viser hvordan vi kan gjøre elevene til aktive deltagere i undervisningen. Den nye utgaven er videreutviklet og oppdatert med tilpasning til ny læreplan i naturfag med nye eksempler, økt fokus på dybdelæring og underveisvurdering. Les mer

709,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Ny utgave av Engasjerende naturfag (LK20) viser hvordan vi kan gjøre elevene til aktive deltagere i undervisningen. Den nye utgaven er videreutviklet og oppdatert med tilpasning til ny læreplan i naturfag med nye eksempler, økt fokus på dybdelæring og underveisvurdering. I tillegg er boka utvidet til hele 27 arbeidsmåter.

Engasjerende naturfag lærerhefte er et nyttig hjelpemiddel for lærere i undervisningen, først og fremst for naturfaget i den videregående skole, men også i andre fag og på andre trinn.

Boka har mange eksempler på varierte elevaktiviteter som aktiviserer elevene og bidrar til en dypere forståelse i faget. Sentralt for arbeidsmåtene er aktive elever, med samhandling og bruk av kreativitet på mange ulike måter. Hva med en runde med Finn en guru, Fem på gata eller Sokrates-seminar? De ferdige eksemplene er tilpasset ny læreplan for naturfag vg1 som gjør terskelen lav for å ta de ulike arbeidsmåtene i bruk. Boka er både aktuell og for flere enn naturfaglærere.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
190
ISBN
9788202696726
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Engasjerende naturfag
Format
30 x 21 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Engasjerende naturfag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
719,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv