Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Engasjerende naturfag

elevaktive og lærerstyrte arbeidsmåter

Ny utgave av Engasjerende naturfag (LK20) viser hvordan vi kan gjøre elevene til aktive deltagere i undervisningen. Den nye utgaven er videreutviklet og oppdatert med tilpasning til ny læreplan i naturfag med nye eksempler, økt fokus på dybdelæring og underveisvurdering. Les mer

675,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Ny utgave av Engasjerende naturfag (LK20) viser hvordan vi kan gjøre elevene til aktive deltagere i undervisningen. Den nye utgaven er videreutviklet og oppdatert med tilpasning til ny læreplan i naturfag med nye eksempler, økt fokus på dybdelæring og underveisvurdering. I tillegg er boka utvidet til hele 27 arbeidsmåter.

Engasjerende naturfag lærerhefte er et nyttig hjelpemiddel for lærere i undervisningen, først og fremst for naturfaget i den videregående skole, men også i andre fag og på andre trinn.

Boka har mange eksempler på varierte elevaktiviteter som aktiviserer elevene og bidrar til en dypere forståelse i faget. Sentralt for arbeidsmåtene er aktive elever, med samhandling og bruk av kreativitet på mange ulike måter. Hva med en runde med Finn en guru, Fem på gata eller Sokrates-seminar? De ferdige eksemplene er tilpasset ny læreplan for naturfag vg1 som gjør terskelen lav for å ta de ulike arbeidsmåtene i bruk. Boka er både aktuell og for flere enn naturfaglærere.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
190
ISBN
9788202696726
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
30 x 21 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Engasjerende naturfag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Handlekurv