Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Grip 2

Naturfag : Arbeidsbok

GRIP fokuserer på å presentere fagstoff på en enkel måte. Språket er tilpasset voksne deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Det visuelle uttrykket er ryddig og enkelt, med variert bruk av foto og tegninger. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
GRIP fokuserer på å presentere fagstoff på en enkel måte. Språket er tilpasset voksne deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Det visuelle uttrykket er ryddig og enkelt, med variert bruk av foto og tegninger. Grunnboken GRIP 2 Samfunnsfag og Naturfag gir deltakerne basiskunnskaper i de to fagene, og dekker kompetansemålene etter 7. trinn i læreplanen. Boken er tydelig delt i to og er enkel å orientere seg i. Arbeidsboken GRIP 2 Naturfag inneholder oppgaver til naturfag. Eksempler på emner er: organsystemer i kroppen, god helse, rusmidler, organismer i naturen, kjemiske reaksjoner, bergarter, energi, elektrisitet og magnetisme.

GRIP digitale ressurser På verkets nettsted finner du GRIP 2 Samfunnsfag og Naturfag som digital bok, der deltakeren vil finne støtte i lyd og oversettelser til morsmålet. I lærerveiledningen finner læreren supplerende oppgavemateriell til nedlasting samt tips til undervisningen.

Forfatteren Tove Haugsland har lang erfaring med undervisning av voksne innvandrere. Haugsland har jobbet med fagene matematikk og naturfag på grunnskole for unge og voksne og er i dag tilknyttet Johannes Læringssenter i Stavanger som rådgiver og lærer.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
184
ISBN
9788211028570
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Grip 2
Format
30 x 21 cm
Serie
Grip

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grip 2:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv