Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Grip 3

Naturfag : Arbeidsbok

GRIP er et læreverk for voksne innvandrere som får opplæring i samfunnsfag, naturfag og matematikk på grunnleggende nivå. Verket dekker kompetansemålene etter 2., 4., 7. og 10. trinn i læreplanene etter Kunnskapsløftet. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
GRIP er et læreverk for voksne innvandrere som får opplæring i samfunnsfag, naturfag og matematikk på grunnleggende nivå. Verket dekker kompetansemålene etter 2., 4., 7. og 10. trinn i læreplanene etter Kunnskapsløftet.

GRIP fokuserer på å presentere fagstoff på en enkel måte. Språket er tilpasset voksne deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Det visuelle uttrykket er ryddig og enkelt, med variert bruk av foto og tegninger.
Grunnboken GRIP 3 Naturfag gir deltakerne basiskunnskaper i faget, og dekker kompetansemålene etter 10. trinn i læreplanen. Boken er tydelig delt i fire hoveddeler og er enkel å orientere seg i. Arbeidsboken GRIP 3 Naturfag inneholder oppgaver til naturfag. Eksempler på emner er: styringssystemer, seksualitet, god helse, stoffer, atomer og grunnstoffer, syrer og baser, organisk kjemi, økologi, naturressurser, biologisk mangfold, arv og miljø, lys og syn, universet og verdensrommet, elektrisitet, energi og fart og akselerasjon.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
292
ISBN
9788211028617
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Grip 3
Format
30 x 21 cm
Serie
Grip

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grip 3:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Votter

Nina Granlund Sæther
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv