Solaris - Astrid Munkebye

Solaris

Grunnbok : naturfag 3-4

; Eli Munkebye ; Kristin Skage ; Sandra Steffensen (Illustratør) ; Charlotte Helgeland (Illustratør) ; Camilla Jakobsen (Illustratør) ; Ruth Thomlevold (Illustratør)

inneholder engasjerende aktiviteter og lek, og forslag til fellesopplevelser i naturen. Med Solaris får elevene utforske og være aktive i naturfagtimene. Boken legger særlig vekt på begrepsinnlæring, kritisk tenkning og dybdelæring. Les mer
Vår pris
335,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 335,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

inneholder engasjerende aktiviteter og lek, og forslag til fellesopplevelser i naturen. Med Solaris får elevene utforske og være aktive i naturfagtimene. Boken legger særlig vekt på begrepsinnlæring, kritisk tenkning og dybdelæring. Den snakker rett til eleven, enkelt og tydelig. Læreren får nyttige tips og råd til inspirerende uteundervisning.

Last ned appen AR Aschehoug. Det er en app utviklet av Ludenso i samarbeid med Aschehoug Undervisning. AR Aschehoug bruker AR (utvidet virkelighet) til å visualisere fagstoffet i læreboka. Når du skanner spesifikke sider i læreboka med mobilen eller ipaden din kommer boka til live i form av 3D-modeller.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 174
ISBN: 9788203404412
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger