Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Solaris

naturfag 5

Solaris 5 har engasjerende ute- og inneaktiviteter i tillegg til fagtekster. Du finner gode forklaringer, progresjon og varierte aktiviteter som du kan bruke til underveisvurdering. Ved å stille spørsmål og arbeide med utforskende aktiviteter, får elevene kunnskap om teknologi, egen kropp, naturen og naturfenomener. Les mer

509,-
Sendes innen 1 virkedag
Solaris 5 har engasjerende ute- og inneaktiviteter i tillegg til fagtekster. Du finner gode forklaringer, progresjon og varierte aktiviteter som du kan bruke til underveisvurdering. Ved å stille spørsmål og arbeide med utforskende aktiviteter, får elevene kunnskap om teknologi, egen kropp, naturen og naturfenomener. Læreboken knytter naturfaget opp til elevenes hverdag og er fleksibel å bruke.

Last ned appen AR Aschehoug. Det er en app utviklet av Ludenso i samarbeid med Aschehoug Undervisning. AR Aschehoug bruker AR (utvidet virkelighet) til å visualisere fagstoffet i læreboka. Når du skanner spesifikke sider i læreboka med mobilen eller ipaden din kommer boka til live i form av 3D-modeller.

Detaljer

Forlag
Aschehoug undervisning
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
256
ISBN
9788203403385
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
27 x 22 cm
Serie
Solaris

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Solaris:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
244,- 279,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv