Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tro og tanke

religion og etikk for den videregående skolen

Tro og tanke 2014 er en revisjon av Tro og tanke fra 2008. Læreboka presenterer fagstoffet med eksempler og teori på en strukturert måte, og bildematerialet er nøye utvalgt for å utvide forståelsen av religionene. Les mer

875,-
Sendes innen 1 virkedag
Tro og tanke 2014 er en revisjon av Tro og tanke fra 2008. Læreboka presenterer fagstoffet med eksempler og teori på en strukturert måte, og bildematerialet er nøye utvalgt for å utvide forståelsen av religionene. Boka inneholder nyskrevet stoff om blant annet forandringer i det religiøse landskapet, ny religionskritikk og religionspolitikk, utviklingen i den muslimske verden og behandlingen av etiske problemstillinger.

Læreboka har et rikholdig utvalg av nylagde arbeidsoppgaver, som innøver grunnleggende ferdigheter samtidig med fagstoffet.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
339
ISBN
9788203348105
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
28 x 22 cm

Kunders vurdering

E
Edderkopp – 01.11.2009

– "Tro og tanke" er en bok som tilhører faget Religion og etikk på videregående, og som derfor er stappet full av mange livssyn og synspunkter. Det jeg av og til syntes var litt dumt, var hvordan kristendommen ble framstilt mye mer som "riktig" og selvfølgelig enn de andre religionene i enkelte tilfeller. Det hadde vært morsomt å få en bedre innsikt i hva mennesker fra andre verdensreligioner tenker også, og hvorfor de mener deres religion er rett, og ikke bare på hva som kjennetegner religionene. Men det er fortsatt en veldig fin bok som inneholder mye spennende som faktisk gjorde at jeg syntes det var morsomt å lese om religion.

u
ubo – 23.10.2009

– Har sett på litt forskjellige lærebøker om religion og etikk og denne er en av de bedre. Liker ikke kapittelinndelelingen om kristendommen. Der er det altfor mange små delkapittel som helt klart kunne vært slått sammen. Det er også den delen av boken som desidert er bokens svakeste del. Resten av boken er bra. Den har lett tilgjengelig stoff og gode bilder. Den er oversiktig og har greie spørsmål på slutten av hvert kapittel slik at du kan sjekke om du har fått med deg alt som er viktig. Den har også et greit nettsted med flere oppgaver og gode eksempler.

S
Sigri – 18.08.2009

– I denne boken har forfatterne klart å vinke religion og etikk slik at det blir noe mer interessant og moro for den yngre garde å lese. Det virket for meg som de har satt fokus på ting som er litt mer engasjerende, og så lurt resten innimellom, sånn at man får med seg både og. Enkelte deler av boken fant jeg selvfølgelig noe kjedeligere, men det skal vel mye til å klare å få hele kirkens historie til å bli kjempemorsom. Etikkendelen likte jeg veldig godt, da den var litt annerledes enn de rene religionfagene. Det som kanskje er best er hvordan boken er veldig variert, så man kan lese gjennom større deler uten at det blir veldig kjedelig.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tro og tanke:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sulten
299,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
299,- 549,-
 
Lemen
99,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-

Øya

Sarah Pearse
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv