Arena 8

samfunnsfag

; Silje Førland Erdal ; Ida Molstad Johnsen ; Martin Westersjø ; Olav Hove ; Gerd Eng Kielland (Illustratør) ; Øivind Hovland (Illustratør) ; Marit Jakobsen (Illustratør)

Arena 8-10 er et nytt læremiddel i samfunnsfag utviklet til fagfornyelsen 2020. Læremiddelet er delt inn i tre hoveddeler, og bygger på kjerneelementene demokratiforståelse og deltakelse, bærekraftig samfunn og identitetsutvikling og fellesskap. Les mer
Vår pris
579,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 579,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Arena 8-10 er et nytt læremiddel i samfunnsfag utviklet til fagfornyelsen 2020. Læremiddelet er delt inn i tre hoveddeler, og bygger på kjerneelementene demokratiforståelse og deltakelse, bærekraftig samfunn og identitetsutvikling og fellesskap.

Arena 8 bygger rammene for at elevene vil kunne forstå seg selv og faget bedre, som kunnskapsrike og reflekterende deltakere i et levende samfunn i en historieskapt verden. Slik vil de også kunne se hvordan de kan ta gode valg for fremtiden, både for seg selv og for samfunnet som helhet. Gjennom varierte oppgaver og elevnære fremstillinger, kan lærerne tilpasse undervisningen sin og gjøre fagstoffet spennende og relevant for alle.

Fakta