Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Her på berget

Arbeidsbok : norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere

Her på berget er et læreverk i norsk og samfunnskunnskap beregnet på voksne innvandrere og studenter som allerede har et godt vokabular i norsk, og som har kjennskap til hovedtrekkene i den norske grammatikken. Les mer

509,-
Sendes innen 3 virkedager
Her på berget er et læreverk i norsk og samfunnskunnskap beregnet på voksne innvandrere og studenter som allerede har et godt vokabular i norsk, og som har kjennskap til hovedtrekkene i den norske grammatikken. Læreverket tar, som i tidligere utgaver, for seg sentrale emner innen norsk kultur, historie og samfunnsforhold, og møter kravene i Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, nivå B2/C1.

2016-utgaven av Her på berget er grundig revidert og aktualisert med nytt og oppdatert innhold som skaper engasjement og interesse for aktuelle samfunnsspørsmål, grundige forklaringer av grammatiske temaer som bedrer forståelsen og utvidet og variert innhold på nett som gjør det enkelt å jobbe videre med temaene.Her på berget er praktisk å bruke for både kursdeltakere og lærere, med sin ryddige struktur og progresjon. Læreverket er tilrettelagt for norskprøver på B2-nivå og Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten), og inkluderer stoff på C1-nivå. Det er tilpasset trinn 3 på universitetsnivå.

Her på berget Arbeidsbok inneholder varierte oppgaver til alle kapitlene. Oppgavene bidrar både til å befeste ordforrådet i tekstene og til å trene på strukturer. Et sentralt grammatisk emne er tatt opp i egne rammer i hvert kapittel. Vi har konsentrert oss om grammatiske elementer som kan være ekstra utfordrende, men har også med en kort oversikt av basisformene, slik at alle skal føle seg tryggere når de skriver selv.

I alle kapitlene finner vi også et avsnitt om skriving: Hvordan bygger man opp en argumenterende tekst? Hva er et referat? Hvordan skriver man en korrekt søknad? I arbeidsboka finner man eksempeltekster og gode råd om tekststruktur og språklige kjennetegn. Arbeidsboka inneholder også oppgaver med lyttetrening.

Hvert kapittel slutter med en kort prøve som gir anledning til å sjekke om det sentrale stoffet i kapittelet er oppfattet.

Forfatterne Elisabeth Ellingsen og Kirsti Mac Donald har skrevet flere læreverk og har lang undervisningserfaring ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo.

Her på berget består av: Tekstbok

Arbeidsbok

CD til tekstbok

CD til arbeidsbok

Elevnettsted, gratis

Lærerressurs på nettstedet

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
173
ISBN
9788202472597
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Her på berget
Format
30 x 21 cm
Serie
Her på berget

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Her på berget:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Koieboka
199,-

Koieboka

Thor Gotaas
Innbundet 
199,- 449,-
 

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
439,-
 

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 
Katla
199,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv