Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bransje, fag og miljø

Vg1 restaurant- og matfag

Boka er skrevet med utgangspunkt i læreplanmålene for programfaget bransje, fag og miljø. Den forteller deg litt om hva de forskjellige yrkene dreier seg om, og om veien videre, i de forskjellige bransjekapitlene. Les mer

320,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Boka er skrevet med utgangspunkt i læreplanmålene for programfaget bransje, fag og miljø. Den forteller deg litt om hva de forskjellige yrkene dreier seg om, og om veien videre, i de forskjellige bransjekapitlene. For å forstå bakgrunn og utvikling inneholder kapitlene litt om bransjenes historie. Boka tar også for seg det som er felles for bransjene når det gjelder generelle rammebetingelser, markeds- og konkurranseforhold og organisasjoner. Salg, service, kommunikasjon og kundebehandling er viktige emner for deg som skal arbeide i restaurant- og matfagbransjen. Vi er rett og slett avhengige av fornøyde kunder og gjester. Det er viktig å unngå yrkesskader og sykdom. Kapitlet om ergonomi og arbeidsmiljø forteller om hva vi kan gjøre for å unngå nettopp dette. Ta med deg kunnskapen videre i yrkeskarrieren din - helse og trivsel er viktig for at du skal få mange gode arbeidsdager. Det samme gjelder førstehjelp. Uhell og skader kan oppstå på skolen, i arbeidslivet og overalt ellers. Da er det viktig at du vet hva du skal gjøre for å takle situasjonen. Vi har ansvaret for å ta vare på miljøet vårt - husk at det er andre som skal leve på jorda etter oss. I kapitlet om avfallshåndtering kan du lese om hva du bør tenke på for å ta vare på miljøet, bl.a. kildesortering og materialgjenvinning. Boka har repetisjons-, gruppe- og prosjektoppgaver.

Detaljer

Forlag
Yrkeslitteratur
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
154
ISBN
9788258405570
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Bransje, fag og miljø
Format
24 x 17 cm
Serie
Restaurant- og matfag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bransje, fag og miljø:

Senit

Bodil Svendsen
Paperback 
485,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

HACCP

Geir Smolan
Paperback 
480,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv