Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Profesjonell matlaging

Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Les mer

620,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.

Medlemsvurdering:
Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.

Lars Helge Hanssen

Detaljer

Forlag
Yrkeslitteratur
Språk
Norsk Bokmål
Sider
140
ISBN
9788258406355
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019

Kunders vurdering

L
Lars Helge Hanssen – 02.11.2016

– Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Profesjonell matlaging:

Senit

Bodil Louise Svendsen
Paperback 
479,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv