Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Å lykkes med litteraturhistorie

vg1, vg2 & vg3

Boka dekker sentrale læreplanmål innenfor emnet litteraturhistorie i den reviderte læreplanen fra 2013. Stoffet er kronologisk framstilt og legger vekt på viktige utviklingslinjer og sentrale forfatterskap fra de eldste tider til i dag. Les mer

359,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Boka dekker sentrale læreplanmål innenfor emnet litteraturhistorie i den reviderte læreplanen fra 2013. Stoffet er kronologisk framstilt og legger vekt på viktige utviklingslinjer og sentrale forfatterskap fra de eldste tider til i dag.På nettstedet kan elevene teste kunnskapene sine innen de ulike emnene.

Medlemsvurdering:
Når man skal opp til eksamen i norsk på videregående skole kan man bli hørt i en anseelig mengde stoff innen norsk språk og litteratur. Denne boken tar for seg litteraturhistorien på en lettfattelig og grei måte. Det er en ypperlig introduksjon til det viktigste, samtidig som den ikke blir for lettfattelig. Boken er glimrende som eksamenslesing for alle som skal opp til eksamen, men den er også fin å bruke underveis i studiet. Boken har flere oppklarende tidslinjer, den setter opp gode punkter og systematiserer stoffet på en god måte. Boken anbefales alle som går i videregående skole, men den brukes også av studenter på nordiske grunnfag som ønsker en oppfrisking av faget.

Lektor vgs.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
207
ISBN
9788202446352
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
24 x 17 cm
Serie
Å lykkes med

Kunders vurdering

K
Kristin – 02.05.2016

– Gull verdt!

P
P – 21.06.2009

– Da jeg gikk på videregående fikk jeg aldri helt taket på norskfaget, først og fremst fordi det var vanskelig å holde oversikten over litteratur- og språkhistorien. Når faget strekker seg over tre år blir det ofte vanskelig å repetere til eksamen. Men da jeg tok opp igjen faget kjøpte jeg denne, samt de andre bøkene i serien, og alle brikkene falt raskt på plass. Her får du oversikten du trenger gjennom tidslinjer, presise sammendrag og gode formuleringer.Likevel anbefaler jeg deg å lese litt mer på de forskjellige epokene, og lese en god del av verkene til forfatterne som nevnes. Ellers vil det bli litt tynt. Jeg endte opp med toppkarakter i faget, og kunne ikke vært mer fornøyd!

L
Lektor vgs. – 19.02.2008

– Når man skal opp til eksamen i norsk på videregående skole kan man bli hørt i en anseelig mengde stoff innen norsk språk og litteratur. Denne boken tar for seg litteraturhistorien på en lettfattelig og grei måte. Det er en ypperlig introduksjon til det viktigste, samtidig som den ikke blir for lettfattelig. Boken er glimrende som eksamenslesing for alle som skal opp til eksamen, men den er også fin å bruke underveis i studiet. Boken har flere oppklarende tidslinjer, den setter opp gode punkter og systematiserer stoffet på en god måte. Boken anbefales alle som går i videregående skole, men den brukes også av studenter på nordiske grunnfag som ønsker en oppfrisking av faget.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å lykkes med litteraturhistorie:

Aha!

Solveig Nyborg
Paperback 
239,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Uke 40

Taran L. Bjørnstad
Innbundet 
288,- 329,-
 

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv