BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hamlet

HarperCollins is proud to present its new range of best-loved, essential classics.


'Though this be madness, yet there is method in't.'


Considered one of Shakespeare's most rich and enduring plays, the depiction of its hero Hamlet as he vows to avenge the murder of his father by his brother Claudius is both powerful and complex. Les mer

HarperCollins is proud to present its new range of best-loved, essential classics.


'Though this be madness, yet there is method in't.'


Considered one of Shakespeare's most rich and enduring plays, the depiction of its hero Hamlet as he vows to avenge the murder of his father by his brother Claudius is both powerful and complex. As Hamlet tries to find out the truth of the situation, his troubled relationship with his mother comes to the fore, as do the paradoxes in his personality. A play of carefully crafted conflict and tragedy, Shakespeare's intricate dialogue continues to fascinate audiences to this day.

Medlemsvurdering:
Hamlet er det lengste og mest mystiske stykket av Shakespeare. Det var uvant for meg å lese skuespill, siden jeg til vanlig leser krim, men jeg ble overasket over hvor lett det var. Hamlet er en tragedie og alt handler om hevn. Hamlet handler om den danske prinsen Hamlets kamp for å hevne faren. Hamlet møter spøkelset av sin far, som forteller ham at hans far ble myrdet av sin egen bror, som nå er konge. Resten av stykket synes jeg dere selv bør oppleve. Men her er det alt: Spenning, humor, intriger etc. Jeg skal ikke nevne slutten, selv om de fleste vet åssen Hamlet slutter, men det jeg kan si er at det er en rettferdig slutt. Språket er litt tungt, mange gamle engelske ord. Så den er nok litt vanskelig å lese for de aller minste, men jeg anbefaller den for alle over barnetrinnet.

Guildenstern

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
William Collins
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780007902347
Utgivelsesår
2011
Format
18 x 11 cm

Om forfatteren

William Shakespeare is widely regarded as the greatest playwright the world has seen. He produced an astonishingamount of work; 37 plays, 154 sonnets, and 5 poems. He died on 23rd April 1616, aged 52, and was buried in the Holy Trinity Church, Stratford.

Kunders vurdering

k
k – 26.10.2008

– Denne gripende historien om Hamlet og farens spøkelse er et av mange på mesterverk listen til W.Shakespeare. Boken er spennende og viser forholdet mellom to brødre og setter det på prøve når den ene broren gjennom et møte med farens spøkelse får vite at broren hans myrdet faren. Han begynner med ett å planlegge en grusom hevn, for å ære faren og gi broren det han fortjener. Men det er så klart komplikasjoner med denne hevnaksjonen ved at Hamlet selv begynner å bli noe forstyrret og bedømmingsevnen hans blir kraftig svekket. Dette er en spennende bok med noe vanskelig språk for den som ikke tidligere har lest noen av Shakespeare sine verk.

L
Litteraturelsker – 05.04.2008

– Prinsen av Danmark vender tilbake etter flere år i utlandet, og denne kjente historien begynner. Noen har sagt at man ikke kan gå gjennom livet uten å ha lest Hamlet; og dersom den skal leses/høres bare en gang, er dette en flott utgave. Denne er som radioteateret, med flere skuespillere som gir vakkert liv til denne velkjente tragedien. Det ultimate er selvsagt å få oppleve Hamlet på scenen; men denne utgaven er så absolutt det andre beste! Det finnes også filmer om denne stakkars prinsen, men de gir så absolutt ikke den samme opplevelsen... Denne utgaven kan lyttes til igjen og igjen; og stadig gripes lytteren av noe nytt...

G
Guildenstern – 27.02.2005

– Hamlet er det lengste og mest mystiske stykket av Shakespeare. Det var uvant for meg å lese skuespill, siden jeg til vanlig leser krim, men jeg ble overasket over hvor lett det var. Hamlet er en tragedie og alt handler om hevn. Hamlet handler om den danske prinsen Hamlets kamp for å hevne faren. Hamlet møter spøkelset av sin far, som forteller ham at hans far ble myrdet av sin egen bror, som nå er konge. Resten av stykket synes jeg dere selv bør oppleve. Men her er det alt: Spenning, humor, intriger etc. Jeg skal ikke nevne slutten, selv om de fleste vet åssen Hamlet slutter, men det jeg kan si er at det er en rettferdig slutt. Språket er litt tungt, mange gamle engelske ord. Så den er nok litt vanskelig å lese for de aller minste, men jeg anbefaller den for alle over barnetrinnet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hamlet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Shirog

Isabel Raad
Innbundet 
345,- 379,-
 

1984

George Orwell
Paperback 
131,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv