Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Superstudent

lær mer effektivt, få bedre karakterer

Ønsker du å lære mer effektivt og få bedre karakterer? Vil du finne ut hvordan du kan få frem det beste i deg som student, uten å ofre all fritid? Da er dette boken for deg.

«Superstudent» er bestselgeren om studieteknikk, skrevet av en som selv gikk fra å være gjennomsnittselev til toppstudent ved hjelp av disse teknikkene. Les mer

279,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Ønsker du å lære mer effektivt og få bedre karakterer? Vil du finne ut hvordan du kan få frem det beste i deg som student, uten å ofre all fritid? Da er dette boken for deg.

«Superstudent» er bestselgeren om studieteknikk, skrevet av en som selv gikk fra å være gjennomsnittselev til toppstudent ved hjelp av disse teknikkene. Her deler han alt du trenger å vite for at også du skal lykkes med studiene.

Du lærer hvordan du:
- tar bedre notater
- leser mer effektivt
- får mest mulig ut av forelesningene
- får mer ut av gruppearbeid
- gir bedre eksamenssvar
- motiverer deg selv

«Superstudent» er basert på oppdatert forskning om effektivt læring. Boka er oversatt til 18 språk og har solgt over 25 000 eksemplarer bare i Norge.

«Denne boken skulle jeg gjerne hatt som student! Det er en komprimert pakke av gode studieteknikker, solid forankret i forskning.»
Eva Tryti, psykologspesialist

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
200
ISBN
9788215030135
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
21 x 15 cm
Nr
8157278

Kunders vurdering

T
Torunn Carton – 29.08.2017

– Denne er til stor hjelp om du ønsker å strukturere og lage gode planer for studiene. Her har vi knapt med tid til målet og denne kommer godt med

T
Trulte – 26.01.2016

– Boken er informativ og lett tilgjengelig. Må ikke leses fra perm til perm, men kan lese det som er aktuelt. Beregnet for fulltidsstudier og får inntrykk motbachelorstudier. Men også nyttig for master og deltidstudier.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Superstudent:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv