Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Helsefremmende arbeid 1

lærebok i helsearbeiderfag

iPRAKSIS VG2/VG3 Helsefremmende arbeid 1, er en av to bøker til faget Helsefremmende arbeid. Boka presenterer et helhetlig syn på helse og sykdom, og legger vekt på helsefremmende og forebyggende arbeid. Les mer

735,-
Sendes innen 1 virkedag
iPRAKSIS VG2/VG3 Helsefremmende arbeid 1, er en av to bøker til faget Helsefremmende arbeid. Boka presenterer et helhetlig syn på helse og sykdom, og legger vekt på helsefremmende og forebyggende arbeid. Temaer er bl.a. folkehelse og kosthold/ernæring, aktivitet og hverdagsrehabilitering, velferdsteknologi og eldre. Boka beskriver også hvordan kommunale helseteam kan jobbe for å motvirke ensomhet, psykiske plager, overvekt og inaktivitet i befolkningen. Empowerment og Lev livet - livet ut! er to av strategiene som omtalt.

Hvert kapittel starter med forklaring på sentrale fagbegreper, i tillegg blir begreper forklart i marg. Alle kapitler har oppgaver som gir elev/lærling mulighet til å trene på begrepsforståelse. Ulike problemstillinger og situasjoner utdypes ved å sette opp fordeler og ulemper, og trene på å drøfte og reflektere underveis i arbeidet med fagstoffet.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
349
ISBN
9788203348532
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Helsefremmende arbeid 1 Unibok
Format
27 x 20 cm
Serie
Ipraksis vg2/vg3
Ipraksis

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helsefremmende arbeid 1:

Helse

Ingvild Iversen
Paperback 
779,-
 

Yrke

Sigrid Bogstad
Paperback 
649,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kluter

Bitta Mikkelborg
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv