Klar - Hilde Vikse

Klar

maritime fag

; Rhonda Helen Nes Lothe

KLAR Maritime fag gir en innføring i fagspråket til maritime fag på en enkel og innovativ måte. Ordbok og app gir en innføring i ord og uttrykk og gjør elevene klare for skolearbeid og praksis. KLAR integrerer fagspråket inn i norskopplæringen og passer derfor også godt for voksne innvandrere som skal i arbeidspraksis eller ønsker seg en utdanning innen maritime fag. Les mer
Vår pris
299,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Spiral
Legg i
Spiral
Legg i
Vår pris: 299,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

KLAR Maritime fag gir en innføring i fagspråket til maritime fag på en enkel og innovativ måte. Ordbok og app gir en innføring i ord og uttrykk og gjør elevene klare for skolearbeid og praksis. KLAR integrerer fagspråket inn i norskopplæringen og passer derfor også godt for voksne innvandrere som skal i arbeidspraksis eller ønsker seg en utdanning innen maritime fag.

KLAR praksisordbok og app presenterer ord og uttrykk om følgende temaer:

- skipet

- oppgaver og prosedyrer

- maritime ord og uttr-ykk

- skipstyper

- yrker og kompetanser

- HMS-utstyr, rutiner og prosedyrer

- farer og risiko

- å være profesjonell

KLAR Maritime fag er en bildeordbok som presenterer nyttige ord og uttrykk som gjør elever og lærlinger klare for skole og praksis innen maritime fag. Alle ord og uttrykk er tilgjengelig på norsk og engelsk, siden engelsk ofte er arbeidsspråk ombord. Dette gjelder for all tekst i ordbok og app, og som lydstøtte i appen.

KLAR - app er en motiverende digital ressurs med morsmålsstøtte som inneholder de samme ord og uttrykk som i ordboka for maritime fag. I KLAR - app har elevene mulighet for å få opplest ordene på norsk. Appen gir dessuten skriftlig morsmålsstøtte på seks morsmål: engelsk, arabisk, somali, tigrinja, polsk og litauisk.

I appen er det også mulig å legge til egne ord og bilder, og på den måten bygge sin egen praksisordbok - og bli enda bedre forberedt på arbeidslivet. KLAR - app har også en spillfunksjon som gjør det engasjerende å øve på alle ord og uttrykk som ligger i appen.

Gjennom KLAR - app kan elevene enkelt lære når som helst og hvor som helst - på skolen, hjemme og ute i arbeidspraksis. Appen krever innlogging.

KLAR - app bestilles her: KLAR kompetanse

Appen selges som årslisens og er klar for Feide 2.0 brukere.

Se priser her

KLAR Maritime fag fører fagspråket inn i språkopplæringen og passer godt for lærlinger som skal ut i lærebedrift. KLAR Maritime fag pa
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Spiral
Språk: Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider: 108
ISBN: 9788202789534
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 18 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger