Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kommunikasjon og samhandling

lærebok i helsearbeiderfag

iPRAKSIS VG2/VG3 Kommunikasjon og samhandling, har som hovedtema er å forstå hva grunnleggende verdier som empati, respekt og toleranse, trygghet og tillit betyr for kommunikasjon og samhandling med ulike pasientgrupper. Les mer

735,-
Sendes innen 1 virkedag
iPRAKSIS VG2/VG3 Kommunikasjon og samhandling, har som hovedtema er å forstå hva grunnleggende verdier som empati, respekt og toleranse, trygghet og tillit betyr for kommunikasjon og samhandling med ulike pasientgrupper. Boka beskriver også kulturkompetanse og målretta miljøarbeid, og hva en helhetlig tilnærming til temaene demens og psykiske lidelser innebærer i et samhandlingsperspektiv. Observasjon, veiledning og konfliktstrategier er også tema i boka.

Hvert kapittel starter med forklaring på sentrale fagbegreper, i tillegg blir begreper forklart i marg. Alle kapitler har oppgaver som gir elev/lærling mulighet til å trene på begrepsforståelse. Ulike problemstillinger og situasjoner utdypes ved å sette opp fordeler og ulemper, og trene på å drøfte og reflektere underveis i arbeidet med fagstoffet.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
378
ISBN
9788203348174
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Kommunikasjon og samhandling Unibok
Format
27 x 20 cm
Serie
Ipraksis vg2/vg3
Ipraksis

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kommunikasjon og samhandling:

Helse

Ingvild Iversen
Paperback 
779,-
 

Yrke

Sølvi Sæves
Paperback 
649,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv