Den forunderlige kroppen - Espen Dietrichs

Den forunderlige kroppen

; Petter Hurlen ; Kari C. Toverud (Illustratør)

Et kart gir raskt mye informasjon. Dette er også tankegangen bak Den forunderlige kroppen - gode illustrasjoner kan erstatte mange ord og gi rask og lettfattelig informasjon. Boka viser hvordan kroppens ulike organer fungerer, hver for seg og i forhold til hverandre. Les mer
Vår pris
635,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 635,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Et kart gir raskt mye informasjon. Dette er også tankegangen bak Den forunderlige kroppen - gode illustrasjoner kan erstatte mange ord og gi rask og lettfattelig informasjon. Boka viser hvordan kroppens ulike organer fungerer, hver for seg og i forhold til hverandre. Den gir en grundig innføring i anatomi og fysiologi.

Boka er ikke inndelt i tradisjonelle kapitler. Her er hvert emne behandlet over ett oppslag (to motstående boksider) for å gi en helhetlig framstilling av emnet. Hvert organsystem blir delt i ett eller flere emner.

Kjennetegn ved boka:For å gjøre tegninger av organer og organsystemer så naturtro som mulig også med hensyn til størrelse og plassering i kroppen, er de tegnet på foto av menneskekroppen.

Illustrasjonene bindes sammen slik at leseren er orientert om hvor i kroppen de er fra.

Illustrasjoner og tekst bindes sammen for å gi leseren en helhetlig innføring i humanbiologi.

Boka er oversatt til sju språk.


Den forunderlige kroppen består av: Grunnbok, Aktivitetsbok og Arbeidsbok.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal undervisning
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 111
ISBN: 9788205285187
Utgave: 4. utg.
Format: 31 x 23 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Ny utgave av Den forunderlige kroppen! Boka er ikke inndelt i tradisjonelle kapitler. Her er hvert emne behandlet over ett oppslag (to motstående boksider) for å gi en helhetlig framstilling av emnet. Hvert organsystem blir delt i ett eller flere emner. Kjennetegn ved boka: For å gjøre tegninger av organer og organsystemer så naturtro som mulig også med hensyn til størrelse og plassering i kroppen, er de tegnet på foto av menneskekroppen. Illustrasjonene bindes sammen slik at leseren er orientert om hvor i kroppen de er fra. Illustrasjoner og tekst bindes også sammen for å gi leseren en helhetlig innføring i humanbiologi. Boka inneholder korte, presise tekster Boka har et utstrakt samspill mellom foto, illustrasjoner og tekst Boka er oversatt til sju språk og består av:Grunnbok Aktivitetsbok Arbeidsbok Lydbok CD-ROM Fargetransparenter Den forunderlige kroppen hovedbok og arbeidsbok/aktivitetsbok dekker sammen modul 1 humanbiologi.
Levert av © DnBB AS