Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Du og eg 7

RLE

Du og eg formidlar lærestoffet på ein måte som gir kunnskap, og som stimulerer til refleksjon, engasjement og samtale. Dette er viktige føresetnader for å utvikle toleranse og respekt. Bøkene kombinerer grundig fagleg arbeid med motiverande lærestoff , varierte oppgåver og arbeid med dei fem grunnleggjande ferdigheitene. Les mer

399,-
Innbundet
Utsolgt
Du og eg formidlar lærestoffet på ein måte som gir kunnskap, og som stimulerer til refleksjon, engasjement og samtale. Dette er viktige føresetnader for å utvikle toleranse og respekt. Bøkene kombinerer grundig fagleg arbeid med motiverande lærestoff , varierte oppgåver og arbeid med dei fem grunnleggjande ferdigheitene.

I Du og eg 7 lærer elevane om religionane sine heilage skrifter og etikk. Livssynsemnet tek opp bakgrunnen og etikken til livssynshumanismen. Kristendomsemna handlar om historia til kristendommen i Norge, kristen etikk og forskjellige kyrkjesamfunn. Filosofi- og etikkemna er knytt til fire tema: IKT og samfunn, natur og miljø, urfolk og rettar og korleis ein kan grunngi etikken.

Du og eg 1-7 har

arbeidsbøker til 1. og 2. årstrinnet tekstbøker til 3.-7. årstrinnet lærarrettleiingar CD-ar nettstaden www.duogeg.no

Detaljer

Forlag
Høyskoleforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
165
ISBN
9788276349238
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
27 x 19 cm
Serie
Du og jeg/Du og eg

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du og eg 7:

Kaldt blod 1

Jørn Jensen
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
749,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv