Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Du og jeg 6

lærerveiledning : RLE

Du og jeg formidler lærestoffet på en måte som gir kunnskap, og som stimulerer til refleksjon, engasjement og samtale. Dette er viktige forutsetninger for å utvikle toleranse og respekt. Bøkene kombinerer faglig grundighet med motiverende lærestoff, varierte oppgaver og arbeid med de fem grunnleggende ferdighetene. Les mer

529,-
Paperback
Utsolgt
Du og jeg formidler lærestoffet på en måte som gir kunnskap, og som stimulerer til refleksjon, engasjement og samtale. Dette er viktige forutsetninger for å utvikle toleranse og respekt. Bøkene kombinerer faglig grundighet med motiverende lærestoff, varierte oppgaver og arbeid med de fem grunnleggende ferdighetene.

I Du og jeg 6 lærer elevene om religionenes lære, tidsregning og kalender. Livssynsemnet tar opp temaer som virkelighet, etikk og seremonier gjennom livet. Kristendommens historie handler om tiden fra de første kristne til og med reformasjonen. Filosofi- og etikkemnene er knyttet til tre temaer: identitet, familie og generasjoner, kjønn og likestilling og majoritet, minoritet samt rasisme.

Du og jeg 1-7 består av

arbeidsbøker til 1. og 2. årstrinn tekstbøker til 3.-7. årstrinn lærerveiledninger CD-er nettsted www.duogjeg.no

Detaljer

Forlag
Høyskoleforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
100
ISBN
9788276349252
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
30 x 21 cm
Serie
Du og jeg/Du og eg

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du og jeg 6:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv