Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Globus ny utgåve naturfag 6

elevbok

Hvert kapittel har en oversiktlig struktur med innledende dikt, læringsmål og en ingress som gir innblikk i hva som skal behandles. Sammen med den vanlige teksten dukker det også opp spennende fortellinger. Les mer

499,-
Sendes innen 3 virkedager
Hvert kapittel har en oversiktlig struktur med innledende dikt, læringsmål og en ingress som gir innblikk i hva som skal behandles. Sammen med den vanlige teksten dukker det også opp spennende fortellinger. Underveis møter elevene også «Fakta om...», som gir dypere dykk i fagstoffet, og «Visste du at...», som fungerer som morsomme appetittvekkere.

Oppgavene er delt i fire kategorier:

Les og svar...

Gjør og lær

Bruk pc...

Gå videre...

Grunnbøkene har et enkelt språk uten unødvendige fagtermer. Det er lagt opp til bruk av digitale verktøy gjennom oppgavene i elevboka og på nettstedet.

Det er svært gode differensieringsmuligheter i verket. For de svake leserne er det løpende margtekster, som på en enkel og kortfattet måte angir hovedinnholdet i avsnittene. Bøkene har også mange illustrasjoner, noe som er nyttig for den visuelle eleven. De svake elevene vil få et tilstrekkelig utbytte av å lese ingressene og margtekstene før de jobber med «Les og svar»-oppgavene og nettstedet.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Nynorsk
Sider
168
ISBN
9788202254438
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Globus ny utgave naturfag 6
Format
28 x 21 cm
Serie
Globus ny utgåve

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Globus ny utgåve naturfag 6:

Kaldt blod 1

Jørn Jensen
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
789,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv