Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Globus ny utgåve samfunnsfag 6

elevbok

Elevbøkene er lettleste og fortellende. Skriften er stor og utformingen luftig. Ingresser og korte margtekster oppsummerer det viktigste stoffet, slik at også de svakeste leserne får med seg hovedpoengene. Les mer

619,-
Sendes innen 3 virkedager
Elevbøkene er lettleste og fortellende. Skriften er stor og utformingen luftig. Ingresser og korte margtekster oppsummerer det viktigste stoffet, slik at også de svakeste leserne får med seg hovedpoengene. I tillegg gir rammene «Visste du at», «Fakta om» og «Fortelling om» en ytterligere differensiering av teksten i bøkene.

Bøkene er delt inn etter fagområdene samfunnskunnskap, historie og geografi. I starten av hvert kapittel presenteres læringsmålene for elevene, sammen med et bildeoppslag om temaet som tas opp.

Det rikelige oppgavestoffet i elevbøkene gir øvelse i de fem grunnleggende ferdighetene, variasjon i arbeidsmåter og utfordringer for samtlige elever.

Elevene møter både «Les og svar»-oppgaver og «Gjør og lær»-oppgaver. Det er også lagt inn «Gå videre»-oppgaver for elever som trenger større faglige utfordringer.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
231
ISBN
9788202251680
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
28 x 20 cm
Serie
Globus ny utgåve

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Globus ny utgåve samfunnsfag 6:

Kaldt blod 1

Jørn Jensen
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
789,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv