God i ord 3

ressursbok for læraren

; Grethe Klæboe ; Linda Merete Svanholm ; Flu Hartberg (Illustratør) ; Anne-Lise Kristiansen (Illustratør) ; Inkalill Røsberg (Illustratør)

God i ord er et komplett norskverk for 3. 7. årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa. Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga. Les mer
Vår pris
759,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 759,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

God i ord er et komplett norskverk for 3. 7. årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa. Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga. I ressursboka for læraren finn ein metodisk rettleiing til kvart kapittel i elevbøkene, framlegg til undervisningsopplegg, rikeleg med kopioriginalar og nyttige fagartiklar. Boka er ryddig å finne fram i og det er enkelt for læraren å sjå korleis det er mogleg å bruke elevbøkene saman.

Fakta