Makt og menneske

samfunnskunnskap 8

; Tone Aarre

Makt og Menneske - Samfunnskunnskap 8 dreier seg om hvordan vi mennesker lever sammen i et fellesskap, og hvordan vårt samfunn er bygd opp og blir styrt. En viktig del av fagområdet kretser omkring bokas tittel Makt og Menneske. Les mer
Vår pris
339,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 339,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Makt og Menneske - Samfunnskunnskap 8 dreier seg om hvordan vi mennesker lever sammen i et fellesskap, og hvordan vårt samfunn er bygd opp og blir styrt. En viktig del av fagområdet kretser omkring bokas tittel Makt og Menneske. Elevene lærer hvordan de blir påvirket av kreftene i samfunnet og hvordan de selv kan være med på å påvirke dem.


Dette er ikke en bok som beskriver samfunnet fra utsiden, men en bok der samfunnet får slippe til og fortelle fra innsiden.


Vi har tatt samtidens dramatiske hendelser på alvor. Makt og menneske er skreddersydd for de utfordringene vi møter i skolen i dag, både når det gjelder aktuelt fagstoff og nye læreplaner.


Verket inneholder:

Elevbøker


Lærerveiledninger

Gratis læringsobjekter på Internett

Fakta

Bla i boka

Innholdsfortegnelse


Makt og Menneske - Samfunnskunnskap 8 handler om hvordan vi mennesker

lever sammen i et fellesskap, og hvordan vårt samfunn er bygd opp og blir styrt.
Elevene lærer hvordan de blir påvirket av kreftene i samfunnet og hvordan de
selv kan være med på å påvirke dem.

Makt og menneske fokuserer på differensierte læringsstrategier og tilpasset opplæring, samtidig som undringsperspektivet hos elevene vektlegges. I verket trenes fagspesifikke og grunnleggende ferdigheter progressivt gjennom aktivt arbeid med samfunnsfaglige temaer. Verket har en helhetlig didaktisk tanke som viderefører Kunnskapsløftets ideer. Språklige virkemidler og bildebruk er bevisst valgt for å få en høy grad av variasjon. Tekst, bilder og oppgaver skal styrke hverandre gjensidig.

På www.dammskolen.no finner du gratis undervisningsressurser og digitale læringsobjekter knyttet til hvert kapittel i elevboka. Levert av © DnBB AS