Norsk grammatikk

norsk som andrespråk : arbeidsbok

; Line Jerner (Illustratør) ; Robin Jensen (Illustratør)

Norsk grammatikk. Arbeidsbok følger teoriboka og gir anledning til å gå grundigere inn på hvert emne. Ved å bruke arbeidsboka parallelt med teoriboka vil man få mange flere eksempler på de ulike strukturene, og dessuten få praktisert reglene gjentatte ganger, slik at systemet forhåpentlig blir klarere. Les mer
Vår pris
425,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 425,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Norsk grammatikk. Arbeidsbok følger teoriboka og gir anledning til å gå grundigere inn på hvert emne. Ved å bruke arbeidsboka parallelt med teoriboka vil man få mange flere eksempler på de ulike strukturene, og dessuten få praktisert reglene gjentatte ganger, slik at systemet forhåpentlig blir klarere.

Norsk grammatikk gir en systematisk oversikt over norsk grammatikk, med vekt på å beskrive de grammatiske strukturene og bruken av de ulike formene i et andrespråks-

perspektiv.


Teoriboka og arbeidsboka er nært knyttet sammen. For å ha utbytte av læreverket må man kunne en del norsk. Lærere som underviser i faget, vil også ha nytte av læreverket.


Norsk grammatikk passer for deltakere på spor 2 og 3, nivå B.


På nettstedet er det selvinstruerende øvelser til hvert kapittel der deltakerne får direkte respons på svarene. Mange av oppgavene er med lyd.

Fakta

Bla i boka