Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Profesjonell matlaging

Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Les mer

620,-
Sendes innen 3 virkedager
Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk.

Medlemsvurdering:
Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.

Lars Helge Hanssen

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788256030446
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Profesjonell matlaging
Format
23 x 19 cm

Kunders vurdering

L
Lars Helge Hanssen – 02.11.2016

– Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Profesjonell matlaging:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv