Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Profesjonell matlaging

Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Les mer

620,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.

Medlemsvurdering:
Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.

Lars Helge Hanssen

Detaljer

Forlag
Yrkeslitteratur
Språk
Bokmål
Sider
140
ISBN
9788258406355
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Profesjonell matlaging
Format
Vannmerket PDF

Kunders vurdering

L
Lars Helge Hanssen – 02.11.2016

– Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Profesjonell matlaging:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv