– Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.
Profesjonell matlaging
Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Les mer
Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.
Medlemsvurdering:
Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.Lars Helge Hanssen
Detaljer
- Forlag
- Yrkeslitteratur
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 140
- ISBN
- 9788258406355
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2019
- Originaltittel
- Profesjonell matlaging
- Format
- Vannmerket PDF
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
L