Safari 1-2 - Kåre Kverndokken

Safari 1-2

A-boka : bokstavbøker

; Sissel E. Blandehoel ; Kristin Granli (Illustratør)

Bokstavbøker
Bokstavbøker (A-Å) tar for seg alle bokstavene i alfabetet, og er velegnet til veiledet og individuelt tilpasset lesing. Hver bok er på 16 sider og har en øvedel og en lesedel. Alle sidene har spalter med leseøvelser og aktivisering av tekst. Les mer
Vår pris
89,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 89,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Bokstavbøker
Bokstavbøker (A-Å) tar for seg alle bokstavene i alfabetet, og er velegnet til veiledet og individuelt tilpasset lesing. Hver bok er på 16 sider og har en øvedel og en lesedel. Alle sidene har spalter med leseøvelser og aktivisering av tekst. Bøkene selges enkeltvis og som klassesett. Bokstavbøkene er også egnet for elever med behov for repetisjon og tettere oppfølging i overgangen til 3. trinn. Lese- og skrivestart og Bokstavbøker har en felles lærerveiledning med mange kopioriginaler og konkrete råd til den viktige første lese- og skriveopplæringen.

Se eget nettsted
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal undervisning
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 16
ISBN: 9788205343993
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Et komplett tilbud for den første lese- og skriveopplæringen. Bokstavbøker (A-Å) er egne bøker til hver bokstav. Bøkene egner seg godt til veiledet lesing, differensiering, mengdetrening og repetisjon. De er også fine å bruke til fordypning etter hvert som elevene lærer bokstavene. Sammen med SAFARI 1–2 ABC utgjør SAFARI 1–2, Lese-og skrivestart og Bokstavbøker, et komplett tilbud for den første lese- og skriveopplæringen.
Levert av © DnBB AS