Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Termodynamikk for maskinfag

felles linjefag for maskinfag

Termodynamikk for maskinfag er skrevet for faget termodynamikk, som er et felles linjefag på Teknisk fagskole, linje for maskinfag.
Boka inneholder fire kaptiler, ett for hvert hovedmål i læreplanen. Les mer

619,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Termodynamikk for maskinfag er skrevet for faget termodynamikk, som er et felles linjefag på Teknisk fagskole, linje for maskinfag.
Boka inneholder fire kaptiler, ett for hvert hovedmål i læreplanen. Kapittel 1 omhandler varmeenergi og viser hvordan vi kan utføre aktuelle beregninger av ulike former for varmeenergi og varmestrøm. Kapittel 2 tar for seg de termodynamiske egenskapene ved gasser og fuktig luft. I kapittel 3 kan vi lese om aktuelle måleinstrumenter og hvordan vi kan bruke disse til å måle termodynamiske egenskaper. Kapittel 4 omhandler ulike energisystemer. De mange eksemplene og oppgavene i boka ska lette froståelsen for og innlæringen av stoffet.
Ansgar Lund er utdannet ved Sjøkrigsskolen og NTH. Han har tidligere vært maskinsjef, prosjektleder ved flere verft både i og utenfor Norge og overingeniør ved Wichmann Motorfabrikk. De siste 16 årene har Lund vært engasjert i undervisning. I dag arbeider han ved Bergen maritime videregående skole. Nils Andreas Rolfsnes er lektor med utdannelse fra Ingeniørhøgskolen og Dr. Ph. Almar Ness Tekniske Akademi. Rolfsnes har arbeidet i NEBB og ved Siemens Norge, og han har undervist ved Bergen maritime høgskole, Bergen Ingeniørhøgskole og Bergen maritime videregående skole.
Her finner du errata-liste til Termodynamikk for maskinfag (BM).

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
276
ISBN
9788276747515
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Originaltittel
Termodynamikk for maskinfag
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Termodynamikk for maskinfag:

Vinboka

John Erik Kristensen
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dandy

Jan Guillou
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv