Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Helse og velferd hos sau

Den mest omfattende norske boka om helse og velferd i saueholdet. Boka gir deg blant annet det du trenger for å gjennomføre kurset Dyrevelferd hos sau som oppfyller myndighetenes krav til dokumentasjon av kompetanse om dyrevelferd. Les mer

599,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Den mest omfattende norske boka om helse og velferd i saueholdet. Boka gir deg blant annet det du trenger for å gjennomføre kurset Dyrevelferd hos sau som oppfyller myndighetenes krav til dokumentasjon av kompetanse om dyrevelferd. Den er laget i samarbeid med Animalia og er skrevet av veterinærer som er spesialister innen sine fagfelt. Boka fokuserer både på forebyggende tiltak for å sikre god helse og produksjon i flokken, og helse og velferd for det enkelte individet. Den er først og fremst skrevet for saueprodusenter, men er også nyttig for veterinærer, veterinærstudenter og rådgivere. Aktuell for alle som er opptatt av framtida for norsk saueproduksjon.

Medlemsvurdering:
God bok å slå opp i, gode bilder av de fleste sykdomstilfeller og hendelser i sauefjøset. Ett godt oppslagsverk for alle som er innteresert i, eller som driver med sau. God for både nybegynnere og erfarne. Anbefales!

Thora Pedersen

Detaljer

Forlag
Tun
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
288
ISBN
9788252931808
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
27 x 19 cm

Kunders vurdering

T
Thora Pedersen – 27.08.2016

– God bok å slå opp i, gode bilder av de fleste sykdomstilfeller og hendelser i sauefjøset. Ett godt oppslagsverk for alle som er innteresert i, eller som driver med sau. God for både nybegynnere og erfarne. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helse og velferd hos sau:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv