Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hesteredskap i norsk jordbruk

Boka handler om hesteredskap i norsk jordbruk fra de eldste tider og fram til at traktoren tok over som trekkraft. Den viser både konstruksjonen til redskapene og gir eksempler på redskapene i bruk. Les mer

554,-

609,- Spar: 55,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boka handler om hesteredskap i norsk jordbruk fra de eldste tider og fram til at traktoren tok over som trekkraft. Den viser både konstruksjonen til redskapene og gir eksempler på redskapene i bruk.

Detaljer

Forlag
Landbruksforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
447
ISBN
9788252929935
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005

Kunders vurdering

J
Jarle – 09.01.2010

– "Hesteredskap i norsk jordbruk" er en av tre bøker om hesteredskap og -kjøretøy som er blitt brukt i Norge siden hesten ble en av menneskets viktigste arbeidshjelpere. Boken er ført i pennen av Svein Magne Olsen. Boken begynner med et historisk tilbakeblikk og hva som er funnet i forbindelse med hest og jordbruk i det arkeologiske materialet. Deretter presenterer forfatteren de forskjellige redskapene, og til slutt hvor og hvordan man produserte de forskjellige redskapene. Boken er velskrevet og spekket med bilder slik at leseropplevelsen nytes til fulle, og man kan ta avbrekk innimellom uten å føle at man har mistet tråden. Det er mange som har slike redskap liggende hjemme på en låve, i et stabbur eller liggende ute og ruste og denne boken er et varsko om at slike redskap er en del av den norske kulturhistorien og absolutt viktig å ta vare på.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hesteredskap i norsk jordbruk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rebell

Pénélope Bagieu
Innbundet 
262,- 299,-
 

Wien

Elsbeth Wessel
Paperback 
240,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv