Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Saueboka

Boken tar for seg saueraser og typer, produkter, sauen gjennom året, økonomi, samarbeid i sauenæringa, grovfordyrking, foring, utmarksbeiting, sauekontrollen, avl, hus og innredninger, sykdommer og lovverket. Les mer

579,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken tar for seg saueraser og typer, produkter, sauen gjennom året, økonomi, samarbeid i sauenæringa, grovfordyrking, foring, utmarksbeiting, sauekontrollen, avl, hus og innredninger, sykdommer og lovverket. Med litteraturliste og stikkordregister.

Detaljer

Forlag
Landbruksforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
382
ISBN
9788252920260
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
1998
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

A
AAV – 09.03.2008

– "Saueboka" er ei bok som inneheld bla. forskjellige sauerasar, foring, beite, avl og sjukdommar. Boka er grei å ha for alle som er innterresert i sau, spesielt sauebøndar. Viss du er litt usikker på kva for symptomar som høyrer til dei forskjellige sjukdommane, så står alt i denne boka. Det står og ein del om lamming, om korleis du tek imot lam og korleis du forar dei til å bli vaksne sauer. Boka inneheld og stikkordregister som kan vere greit å slå opp i viss du lurar på noko. Eg har sjølv denne boka og eg brukar den kvar gong det er noko eg lurar på. Den er nesten som eit leksikon, bare den handlar bare om sau. Eg tykkjer det kunne stått litt meir om dei forskjellige sjukdommane. Kanskje om litt fleir sjukdommar og, men ellers ei kjempebra bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Saueboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv