Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Først i løypa

historien om langrenn i Norge

I anledning ski-VM i Holmenkollen i Oslo 24. februar - 6 mars 2011 kommer en ny oppdatert utgave av Først i løypa, den beste boken om norsk langrennshistorie. Boken har fått tre nye kapitler som tar for seg utviklingen de siste ti årene. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 1 virkedag
I anledning ski-VM i Holmenkollen i Oslo 24. februar - 6 mars 2011 kommer en ny oppdatert utgave av Først i løypa, den beste boken om norsk langrennshistorie. Boken har fått tre nye kapitler som tar for seg utviklingen de siste ti årene. Dette er en bok for de som er opptatt av de store personlighetene og de gode historiene. Viktige begivenheter og sentrale personligheter trer frem i vekslende tidsepoker, men det betyr ikke at bakmenn og ukjente slitere ignoreres. Innimellom retter Gotaas blikket mot utlandet, på en forunderlig måte har Norge vært både et foregangsland og en brems for sportens utvikling internasjonalt.

Medlemsvurdering:
Dette er et monster av ei bok - i positiv forstand! Legg to av dem i sekken, og den er tung nok til at du kan delta i Birken. Thor Gotaas, som også har skrevet om Femmila, gir oss Birkebeinerrennets historie og utvikling og plasserer rennets status i dag. Uansett om du går Birken, har gått Birken, kan tenke deg å gå Birken eller overhodet ikke vil gå Birken, er dette morsom, interessant og underholdende lesning.

Harald

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
585
ISBN
9788282650021
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

B
Bente Lilleløkken – 26.01.2016

– Ble gitt i gave og ble veldig bra mottatt !!

H
Harald – 25.11.2015

– Dette er et monster av ei bok - i positiv forstand! Legg to av dem i sekken, og den er tung nok til at du kan delta i Birken. Thor Gotaas, som også har skrevet om Femmila, gir oss Birkebeinerrennets historie og utvikling og plasserer rennets status i dag. Uansett om du går Birken, har gått Birken, kan tenke deg å gå Birken eller overhodet ikke vil gå Birken, er dette morsom, interessant og underholdende lesning.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Først i løypa:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv