Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

LE-DEL-SE

en bok om ledelse i tre deler

LE-DEL-SE er en bok om forfatterens egne erfaringer, eksempler fra forskning relatert til ledelse, samt en god dose subjektive betraktninger om faget. Boken passer bra for deg som er interessert i ledelse og vil la deg underholde med gode eksempler og historier fra et lederliv, samtidig som du kanskje plukker med deg et og annet nytt perspektiv, til å ta med inn i din lederhverdag. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
LE-DEL-SE er en bok om forfatterens egne erfaringer, eksempler fra forskning relatert til ledelse, samt en god dose subjektive betraktninger om faget. Boken passer bra for deg som er interessert i ledelse og vil la deg underholde med gode eksempler og historier fra et lederliv, samtidig som du kanskje plukker med deg et og annet nytt perspektiv, til å ta med inn i din lederhverdag. Boken kombinerer godt mellom egne opplevelser og bygger sine konklusjoner rundt eksempler fra undersøkelser fra relevant forskning.

Ørjan Wilhelmsen 42 år (1981) driver Descite AS, et rådgivende selskap innen ledelse og økonomi. Han har tidligere jobbet i flere lederroller i Retail, med mange år i Elkjøp konsernet. Han har styreverv og styreleder erfaring innen regnskap, retail og restaurantbransjen, og er nå aktuell med boken LE-DEL-SE.

Detaljer

Forlag
Descite
Språk
Bokmål
ISBN
9788283283082
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
LE-DEL-SE

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på LE-DEL-SE:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv