Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lederskap

person og funksjon

Lederskap er en sentral funksjon i alle typer organisasjoner. Å være leder er meningsfylt, utviklende og utmattende på samme tid. Lederskap opptar mange, men er likevel et lite teoretisk utviklet og avgrenset fag. Les mer

419,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Lederskap er en sentral funksjon i alle typer organisasjoner. Å være leder er meningsfylt, utviklende og utmattende på samme tid. Lederskap opptar mange, men er likevel et lite teoretisk utviklet og avgrenset fag.

I «Lederskap. Person og funksjon» presenterer Kirkhaug lederskap som et fag som kan og bør læres. Men dette er ingen oppskriftsbok, snarere en oversiktsbok som gjør det mulig å finne frem til hva godt lederskap er gjennom å ha kunnskaper om bredden og dybden i faget. Forfatteren styrer unna moteord og raske løsninger, og presenterer lederskap i all sin komplekse og paradoksale virkelighet.

Denne andreutgaven er gjennomgående revidert og faglig oppdatert. Enkelte deler fra førsteutgaven er fjernet, og det er tilført et eget kapittel om beslutninger og skjønn og en ny modell for lederskap. Boken henvender seg til studenter på bachelor- og masternivå. Den er også godt egnet for dagens og fremtidens ledere som trenger en konsis og grundig forståelse av fagfeltet sitt.

Rudi Kirkhaug er professor i lederskap og organisasjon ved UIT Norges arktiske universitet.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
215
ISBN
9788215034096
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lederskap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv