Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ona fyr

for deg som vil lykkes sammen med andre

Ingebrigt Steen Jensen skriver med intensitet, befriende selvironi og betydelig kunnskap om hvordan det er mulig å få med seg
andre og komme videre. Det være seg i bedrifter, organisasjoner, korps eller idrettslag. Les mer

362,-

398,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Ingebrigt Steen Jensen skriver med intensitet, befriende selvironi og betydelig kunnskap om hvordan det er mulig å få med seg
andre og komme videre. Det være seg i bedrifter, organisasjoner, korps eller idrettslag. Hans motivasjonskraft og entusiasme er
sjelden kost! Ona fyr er en bok du aldri har lest maken til.

Medlemsvurdering:
Jeg var i utgangspunktet skeptisk til Ingebrigt Steen Jensen, både som person og som forfatter. Både fordi han elsker fotball, han er kapitalist og han er fra Bærum. Men han har klart å overbevise meg! Denne boka er et fyrverkeri av motivasjon, inspirasjon, glede, analyser, råd og oppturer.
Boka skaper en holdning om at alt er mulig, så lenge du tror nok på det selv! Den skaper en holdning om at alle kan bidra, på hver sin måte. Den skaper et inntrykk av at glede er det viktigste man kan gi bort til andre!
Alle bedrifter med respekt for seg selv bør kjøpe den inn til hver eneste medarbeider! En fantastisk bok!

Merethe_81

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Dinamo forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
222
ISBN
9788280710017
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Format
25 x 18 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

H
HS – 01.06.2007

– Med stor glød og entusiasme ødsler forfatteren av sine erfaringer og sin kunnskap. Han deler villig vekk og byr på seg selv. Og det han gir, er svært anvendelig. Men tidvis blir det liksom litt for enkelt. Det er bare å gjøre slik og slik, og vips er problemet løst... Hans eget byrå vies mye plass; herfra har han mange erfaringer, men av og til kan det likne selvskryt. Det innrømmer han selv, riktignok. Likevel er dette med på å gjøre boken personlig. Det er forfatterens eget verk. Han har skrevet den på sin måte i sin overbevisning. Han formidler noe viktig til alle som leser, uavhengig av makt og plassering. I følge forfatteren er nettopp det å dele en forutsetning for å lykkes. Med boken viser han at han mener det han sier.

M
Merethe_81 – 27.01.2006

– Jeg var i utgangspunktet skeptisk til Ingebrigt Steen Jensen, både som person og som forfatter. Både fordi han elsker fotball, han er kapitalist og han er fra Bærum. Men han har klart å overbevise meg! Denne boka er et fyrverkeri av motivasjon, inspirasjon, glede, analyser, råd og oppturer.
Boka skaper en holdning om at alt er mulig, så lenge du tror nok på det selv! Den skaper en holdning om at alle kan bidra, på hver sin måte. Den skaper et inntrykk av at glede er det viktigste man kan gi bort til andre!
Alle bedrifter med respekt for seg selv bør kjøpe den inn til hver eneste medarbeider! En fantastisk bok!

S
SantaCruz – 08.01.2006

– Ingebrigt Steen Jensen har i mange år vært kjent som fotballidiot, reklameguru og en svært dyktig foreleser. Dersom du aldri har hørt Steen Jensens fantastiske foredrag har du definitivt gått glipp av noe, men denne boka er en gyllen mulighet til å oppleve noe som er tilnærmet like bra. Bokens hovedtema er samarbeid, og hvordan man kan få en gruppe mennesker til å arbeide mest mulig målrettet mot et felles mål. Steen Jensen skriver meget godt, selv om enkelte deler av boken er langt tyngre enn andre deler. Likevel mener jeg dette gjør boken troverdig.
At forfatteren i en blanding av humor, ironi og gravalvor forteller om samme tema gjør at man får forskjellige innfallsvinkler og det hele blir til slutt enkelt å forstå. Har du ennå ikke lest denne boka burde du sikre deg den nå, den er absolutt verdt å lese!

D
Dofie – 08.09.2005

– Denne boken tar for seg hvordan man kan arbeide sammen, gjøre hverandre gode, tenke på medmennesker som ressurser fremfor konkurrenter og sette mål som kanskje er skyhøye og kanskje ikke alltid så realistiske men som man likevel ikke har vondt av å forsøke å strekke seg etter. Boken er fantiastisk skrevet; den er morsom, engasjerende, tankevekkende og flott. Når man i tillegg hører Ingebrigt Steen Jensen lese boka selv blir boka om mulig enda sterkere og mer levende, engasjernede en hvis man leser den selv.
Om du velger boka eller lydboka er opp til deg, men jeg lover deg at du sitter igjen med mye etter å ha lest/hørt denne boka. Den er virkelig verdt å bruke litt tid på !

K
Karina_w – 30.06.2005

– Denne boken har jeg, uvisst av hvilken grunn, brukt lang tid på å lese. Men til gjengjeld har jeg kost meg skikkelig for hver eneste setning jeg har kommet meg gjennom. Jeg studerer selv økonomi, og hadde helst sett at denne boken ble obligatorisk for alle næringslivstopper, økonomistudenter, forelesere, ja, egentlig alle som vil komme til å arbeide sammen med andre mot et felles mål, det være seg kantinedamer, renholdere, diplomøkonomer, hjelpepleiere, ja... Det samme kan det være! Denne boken tar for seg hvordan man kan arbeide sammen, gjøre hverandre gode, tenke på medmennesker som ressurser fremfor konkurrenter og sette mål som kanskje er skyhøye og kanskje ikke alltid så realistiske men som man likevel ikke har vondt av å forsøke å strekke seg etter. Boken er fantiastisk skrevet; den er morsom, engasjerende, tankevekkende og flott.
Alle vil kunne ha noe å lære av det Ingebrigt Steen Jensen formidler, og jeg tror at manges hverdag ville sett adskillig mer spennende ut hvis flere våget å ta til seg budskapet. Uansett om man liker Stabæk eller Rosenborg eller ikke bryr seg i det hele tatt. Les denne boka!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ona fyr:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Pust

James Nestor
Innbundet 
349,- 399,-
 

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv