Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Transformasjonsledelse

teori, forskning og praksis

Transformasjonsledelse er den første boken på norsk om den mest omtalte ledelsesformen de siste tretti årene. Boken viser at denne formen for ledelse fører til positive reaksjoner hos medarbeidere, team og organisasjoner. Les mer

499,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Transformasjonsledelse er den første boken på norsk om den mest omtalte ledelsesformen de siste tretti årene. Boken viser at denne formen for ledelse fører til positive reaksjoner hos medarbeidere, team og organisasjoner.

De fire grunnelementene i transformasjonsledelse er idealisert innflytelse, inspirerende motivasjon, individuell støtte og intellektuell stimulans. De blir grundig gjennomgått i boken, og det blir vist hvordan ledelsesmodeller basert på disse søylene gir gunstige effekter på gruppe- og teamnivå. Boken presenterer også et treningsopplegg i transformasjonsledelse som har vist seg å ha god og lønnsom effekt, i tillegg blir forskningsresultater på dette spennende feltet gjennomgått.

Transformasjonsledelse er skrevet av erfarne eksperter innenfor faget ledelse, er velegnet for studenter på bachelor- og master nivå, vil passe for de fleste lederprogrammer og vil være nyttig for rådgivere og ledelseskonsulenter.

Boken inngår i en ledelsestrilogi. Se også Selvledelse og Situasjonsbestemt ledelse.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
164
ISBN
9788205589308
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Transformasjonsledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pust

Audun Myskja
Innbundet 
390,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv