Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Arbeid i team

læring og utvikling i team

Boken behandler team som en organisatorisk enhet etablert for å løse konkrete arbeidsoppgaver. Team er dannet i den hensikt å utføre målrettet arbeid og der mange ulike typer oppgaver kan løses. Uansett om teamet er dannet uten forutgående trening, eller om det er resultatet av en planlagt opplæringsprosess, vil regler og normer måtte utvikles over tid. Les mer

489,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken behandler team som en organisatorisk enhet etablert for å løse konkrete arbeidsoppgaver. Team er dannet i den hensikt å utføre målrettet arbeid og der mange ulike typer oppgaver kan løses. Uansett om teamet er dannet uten forutgående trening, eller om det er resultatet av en planlagt opplæringsprosess, vil regler og normer måtte utvikles over tid. Boken plasserer først team i en historisk kontekst og går deretter igjennom fagstoff om sentrale funksjoner og prosesser ved team. Dette danner grunnlaget for å utvikle den enkeltes ferdigheter som god teammedarbeider. Boken legger vekt på hvordan man systematisk kan utvikle sin egen og gruppens samlede ferdigheter til å utføre et godt og effektivt arbeid. Arbeid i team formidler forskningsbasert kunnskap om team, noe som også inkluderer forfatternes egen forskning om teamarbeid. Den blir derfor et hjelpemiddel i å utvikle både teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter. Morten Levin er professor ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU. Monica Rolfsen er professor ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU og instituttleder ved samme institutt.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
218
ISBN
9788245018004
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

H
H – 20.07.2010

– Denne boken - som omhandler hvordan man skal jobbe sammen i team - kan ikke sies annet enn å være meget svak. De fleste tingene som blir skrevet er selvfølgeligheter. Disse har grunn i teorier fra ulike vitenskapsmenn, men likevel føles det ikke rett å måtte lese noe man allerede vet fra før: man må jobbe mot et felles mål i et team, selv om man er uenige kan det være bra, det finnes ulike typer mennesker og så videre. Det eneste som måtte være bra med denne boken er at man får bekreftet ting man allerede vet. Språket er heller ikke bedre enn det burde være. Sånn som jeg ser det, er det dessverre ikke marked for en bok av dette slaget, da det meste av det den tar opp baserer seg på sunn fornuft, om enn med grunnlag i teorier.

S
Studinen – 13.04.2005

– Jeg kom i kontakt med denne boka i forbindelse med et prosjektfag jeg måtte ta som en obligatorisk del av mastergraden min. Jeg var ikke særlig positivt innstilt til selve faget, noe som kanskje kan ha hatt litt å si for innstillingen jeg hadde overfor boka også, men dette var faktisk verre enn jeg hadde trodd på forhånd. Aller først må det sies at selve temaet ikke er så veldig interessant slik jeg ser det, og mye av det som sies er ganske innlysende. Likevel kan selve boka forsvares i og med at en samling av slikt stoff sikkert er nødvendig.
At temaet er kjedelig er altså så sin sak, men hele det vitenskapelige nivået i boka sjokkerte meg. Språket er tidvis direkte elendig, og i tillegg har man ikke engang klart å få kildehenvisningene til å stemme overens med litteraturlista. Ting som det kreves at vi studenter må mestre, har altså ikke forfatterne av denne boka klart.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Arbeid i team:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv